1. Τάσεις Μαγιό 2018 Metallic ή Sequin monokini για λαμπερές εμφανίσεις στην παραλία!

Τα συγκεκριμένα μαγιό με glamorous χαρακτήρα θα κάνουν σίγουρα αισθητή την παρουσία τους! Η λάμψη σε όλο της το μεγαλείο ξεπροβάλει μέσα από ολόσωμα μαγιό σε μεταλλικές αποχρώσεις, όπως το MELODY DEEP BLUE METALLIC MONOKINI σε σκούρο μπλε ή το αντίστοιχο MELODY BERRY METALLIC MONOKINI στην φούξια εκδοχή του.

Εξίσου λαμπερά παρουσιάζονται τα monokini με allover παγιέτες, όπως BLACK SEQUIN MONOKINI και το PINK SEQUIN MONOKINI. Tα συγκεκριμένα μαγιό, να θυμάσαι ότι αρμόζουν καλύτερα σε μια κοσμοπολίτικη παραλία ενός glamorousπροορισμού.

Αν πρόκειται για μια τυπική μέρα στην παραλία, τότε καλύτερα να επιλέξεις ένα πιο απλό μαγιό, το οποίο θα συνάδει με το χώρο! Δες σήμερα τη νέα συλλογή με ολόσωμα μαγιό και απόκτησε αυτό που σου ταιριάζει.

τασεις μαγιο 2018

Τάσεις Μαγιό 2018 Extra tip!

Η συγκεκριμένη κατηγορία μαγιό, μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και ως κορμάκι με το τζιν παντελόνι σου σε μια βραδινή εμφάνιση!

 

#2. Sexy monokini με βαθύ ντεκολτέ, κι όποιος αντέξει!

Ένα αρκετά θηλυκό σχέδιο, το οποίο θα φορεθεί ξανά και φέτος, είναι το ολόσωμο μαγιό με αποκαλυπτικό βαθύ ντεκολτέ. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν το αγαπημένο μας COPACABANA MONOKINI σε φούξια και πορτοκαλί αποχρώσεις, το οποίο δένει πίσω από τον λαιμό κι είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

τασεις μαγιο 2018

Τάσεις Μαγιό 2018 Extra tip!

Το monokini με βαθύ ντεκολτέ προορίζεται, ως επί των πλείστων σε γυναίκες με μικρό στήθος, καθότι το συγκεκριμένο κόψιμο δε θα είναι απόλυτα σταθερό για γυναίκες που έχουν μεγάλο μπούστο και θα θέλει προσοχή!

 

#3. Δε θα μπορούσε να λείπει το Mix & Match!

Στη νέα μας συλλογή θα βρεις υπέροχα μπικίνι που συνδυάζουν floral σχέδιο στο κάτω μέρος και μονόχρωμο το πάνω. Μπορείς να τσεκάρεις το KAHLUA BIKINI σε διάφορες αποχρώσεις και αρκετή girly διάθεση! Διάλεξε το αγαπημένο σου κι ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις!

τρεντς μαγιο καλοκαιρι 2018

#4. Επίλεξε μαγιό με ψηλόμεσο bottom για να αναδείξεις τη σιλουέτα σου!

Τα ψηλόμεσα μαγιό εμφανίστηκαν ξανά σε προηγούμενη σεζόν, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο, καθώς είναι ιδιαίτερα χαρισματικά! Πρόκειται για ένα σχέδιο, το οποίο πραγματικά κολακεύει τη σιλουέτα, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σωματότυπό σου!

τασεις μαγιο 2018 καλοκαιρι

Σου προτείνουμε τα FLORAL BIKINI από τη συλλογή μας σε πράσινο, μαύρο και κόκκινο. Εξίσου υπέροχα είναι και τα μονόχρωμα, γι’ αυτό μη ξεχάσεις να τσεκάρεις στο onlineshop μας, τα CARISSA BIKINI σε μοναδικές αποχρώσεις που θα τα λατρέψεις!

 

#5. Τάσεις Μαγιό 2018: Swimwear με εντυπωσιακά print!

Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα ή έχεις βαρεθεί τα μονόχρωμα beachwear, τότε σίγουρα θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτήν την κατηγορία, για να αναζητήσεις το ιδανικό μαγιό για ‘σένα! Εδώ θα ανακαλύψεις monokini με εντυπωσιακά pattern και ιδιαίτερα bikini, που θα κλέψουν την παράσταση!

μαγιω καλοκαιρι 2018 τασεις

Φυσικά, ένα leopard bikini δε θα μπορούσε να λείπει, γι’ αυτό οι προτάσεις μας ξεκινάνε με ένα FUNKY LEOPARD BIKINI! Δε θα θέλεις να το αποχωριστείς! Σου προτείνουμε, επίσης το BARBADOS PINK MONOKINI, ένα ολόσωμο με βαθύ V ντεκολτέ, άκρως αποκαλυπτική διάθεση και φυσικά με αγαπημένο καλοκαιρινό palmpattern! Συνεχίζουμε με τον ίδιο ακριβώς σέξι ρυθμό, παρουσιάζοντας το RITA CHECKED PIN UP MONOKINI σε καρό print! Αυτήν την κατηγορία θα κλείσουμε με ένα πραγματικά ιδιαίτερο σχέδιο, βγαλμένο από τη καλλιτεχνική pop art με τον χαρακτήρα της Βetty Βoop, το BETTY BOOP MONOKINI! Δεν είναι τέλειο;

 

#6. Monokini με έναν ώμο και βολάν!

Η τάση για τα off-shoulder μπλουζάκια, προχώρησε και στα μαγιό! Αν, λοιπόν έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση, ένα monokini με έναν ώμο και βολάν είναι η ιδανική επιλογή για σένα! Η πρότασή μας είναι το χαριτωμένο MIRELA AQUA MONOKINI με άκρως καλοκαιρινό pattern! Τι λες, θα το δοκίμαζες;

τασεις μαγιο καλοκαιρι 2018

Τάσεις Μαγιό 2018 Extra tip!

Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει ένα αρνητικό! Δεν κάνει ομοιόμορφο μαύρισμα! Γι’ αυτό καλύτερα να το επιλέξεις, όταν έχεις ήδη μαυρίσει και δεν έχεις σκοπό να κάνεις περισσότερη ηλιοθεραπεία!

 

#7. Τα Voke είναι πάντα στη μόδα!

Στη συλλογή μας θα βρεις τα γυναικεία μαγιό Voke, τα οποία προέρχονται από Πορτογαλική εταιρεία και αφορούν σε ένα νεανικό brand με εντυπωσιακά σχέδια! Αν θέλεις, λοιπόν φέτος να ξεχωρίζεις στην παραλία, δεν έχεις παρά να γνωρίσεις τα γυναικεία μαγιό Voke σήμερα κιόλας!

τασεις μαγιο 2018 voke

Ξεχωρίσαμε για σένα το SALT AND SAND MONOKINI/BIKINI, ένα ιδιαίτερο monokini με αρκετά κοψίματα και brazil σχέδιο στο κάτω μέρος. Μοναδικό!

Η φετινή κολεξιόν σε γυναικεία μαγιό, όπως θα διαπίστωσες και μόνη σου είναι γεμάτη υπέροχα σχέδια, έντονα χρώματα και αγαπημένα print!

Εσύ ποιο μαγιό θα δοκιμάσεις φέτος;

Αν θέλεις να είσαι πλήρως προετοιμασμένη για το beach style του καλοκαιριού, μπορείς να τσεκάρεις, επίσης μοντέρνα γυαλιά ηλίου, πετσέτες θαλάσσης και φορέματα παραλίας, για να συνδυάσεις με το αγαπημένο σου μαγιό!

https://www.fashionroom.

Σχολιάστε